Nunta de poveste

Nunta de poveste

Nunta de Primăvară

Bucură-te mireasă a primăverii! Te căsătorești într-o perioadă a anului în care florile frumoase sunt din belșug. De la râvnitul bujor la iconica lalea și exclusivista lăcrămioară, există atât de multe flori superbe de primăvară ce-ți pot înfrumuseța ziua specială.

Nunta de Vară

Vara este magică, nu-i așa? Este anotimpul nunților dintr-un motiv întemeiat. Nopți mai strălucitoare și mai calde, perfecte pentru seara petrecerii.

Nunta de Toamnă

Toamna este campioana romantismului și nu este de mirare că multe cupluri aleg să își organizeze nunta în perioada septembrie-noiembrie.
Culorile vibrante ale naturii de toamnă sunt cele care dau tonul unei nunți de sezon.

Fie că alegeți să celebrați căsătoria într-o grădină sau într-un restaurant elegant, decorul nunții de toamnă va fi gândit în funcție de povestea voastră și paleta de culori. 

Profită de spațiul dintre mese și acoperișul locației și transfomă-l în punctul de atracție, cu lumânări înalte, florile conservate, aranjamente florale de sezon sau decorațiuni din crengi naturale.

Nunta de Iarnă

Pentru nunta din timpul iernii propunem o cromatică monocolară. Recomandăm utilizarea unei singure specii florale pentru un plus de eleganță. Elementele de decor precum: conurile pictate, meniurile ușor contrastate cu tente argintii, utilizarea din abundență a lumânărilor și luminițelor.

va fi perfect!

vino să-ți planificăm ziua cea mare!