Vrei sa impresionezi?

Lasa florile in grija noastra.

 

Aranjamentele noastre florale sunt veritabile sculpturi vii,
care aduc culoare si frumusete vietii tale.
Decoratiuni Nunta Iasi

Te-ai saturat ca evenimentele la care participi sau pe care le organizezi sa fie pur si simplu  monotone?

Vrei sa faci ceva deosebit la nunta ta dar toate optiunile sunt limitate… si de prost gust?

Daca vrei ca evenimentul tau sa fie memorabil, sa iasa in evidenta cu adevarat, trebuie doar sa citesti aceasta pagina in continuare.

Noi iubim florile. Dar toata lumea le iubeste, nu?

Nu! Noi iubim florile cu adevarat, noi iubim florile cum iubea Steve Jobs merele, cum iubeste orice femeie o seara pe o plaja goala cu un cocktail delicios si o muzica buna.

Asta inseamna ca facem mult mai mult decat simple aranjamente florale. Noi tratam florile ca pe niste perle. Putin mai valoroase deoarece nu sunt vesnice, ci doar condimente pentru momentele cele mai importante din vietile noastre.

Florile sunt efemere… si acest lucru le face sa fie cu adevarat speciale, deoarece ne putem bucura de un decor absolut spectaculos, care exista doar pentru noi, pentru un moment unic din vietile noastre. Dupa care, odata cu trecerea momentului, acestea se vor ofili si vor ramane ca o amintire colorata intr-un moment special.

Fiecare aranjament special pe care il realziam este mai degraba un obiect de design, o opera de arta, o sculptura vie conceputa special pentru tine si evenimentul tau.

Eu sunt Alina Piu, Designer Floral si Wedding Planner

Sunt mai mult decat florist, sunt un designer specializat in a lucra atat cu flori cat si cu toate obiectele indispensabile unui eveniment.

Asta inseamna ca, alaturi de echipa mea, vom integra florile in toate aspectele evenimentului tau, de la invitatii pana la mobilier. Pentru noi nu exista alta limita decat imaginatia!

Evenimente Recente

Cere o ofertă!

Beneficiaza de o consultatie de 30 de minute a evenimentului gratuit!

Clienti Multumiti

“Sincer nu știm cum să îți mulțumim pentru suportul, energia ta pozitivă și minunile pe care le-ai făcut pentru noi cu evenimentul nostru. Îți mulțumim din suflet.”

“Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi, totul a ieșit minunat și cu mult peste așteptările noastre.”

“O echipă plină de inventivitate, au combinat perfect preferința mea pentru rustic cu tema evenimentului. Vă mulțumesc pentru arta voastră.”