Cum lucram?

Cum lucrăm?

Evenimentele de poveste sunt specialitatea noastră, de aceea vrem să împărtășim cu voi ceea ce facem și modul în care ne desfășurăm activitatea.

Creăm aranjamente florale desăvârșite, concepte ample îmbinând design-ul floral cu organizarea întregii nunți. Lucrăm cu drag până la cel mai mic detaliu (de la floarea de pus în piept, invitațiile, mărturiile până la aranjamentele de la locație și planuirea întregului eveniment). Activitatea noastră are loc preponderent județul Iași, însă suntem mai mult decât încântați să călătorim alături de voi în întreaga regiune a Moldovei.

Cum lucrăm?

Pasul I– Consiliere

În prima etapă ne dorim să vă cunoaștem, să vă înțelegem pasiunile, temerile și hobby-urile, cu scopul de a crea evenimentul perfect, care să vă reprezinte întru totul.

 

Pasul IISchița evenimentului

Crearea schiței personalizate pentru întregul eveniment. În acestă etapă creăm moadboard-ul care să reflecte viziunea despre nunta și tematica aleasă.

 

Pasul IIIBugetul

În cea de-a treia etapă stabilim împreună cu dumneavoastră bugetul întregului eveniment ținând cont de toate detaliile. Oferim consultanță pentru alegerea locației, paletei de culori, a decorațiunilor, a ținutelor, precum și a furnizorilor de servicii.

Pasul IVUltimele detalii

În această etapă stabilim toate punctele cheie ale evenimentului, punând la punct toate amănuntele. Pe baza preferințelor voastre creăm de la photocorner, candy bar, juice bar, cigars corner, la design-ul întregului eveniment, decorarea locației, crearea aranjamentelor florale, conceperea invitațiilor de nuntă, a mărturiilor și a buchetelor de mireasă și nașă precum și a lumânărilor și florilor de pus în piept.

 

Pasul V- Implementarea proiectului

După încheierea contractului, ne focalizăm toată atenția pe nunta voastră, pentru a vă crea ziua perfectă.

 

va fi perfect!

vino să-ți planificăm ziua cea mare!